Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Fler alternativ till premium kukringar som Lelo Tor 2

Under lång tid har Lelo hållit ställningarna som ledande leverantör av uppladdningsbara kukringar till män. Både Bo och flaggskeppet Tor har dominerat premium marknaden. På senare år, som vi rapporterat, har man uppgraderat Tor till Tor 2 (starkare vibrator) och den enklare varianten Bo har fått utgå from sortimentet.

Finns det alternativ?

Ja, det finns, även de är få. En av dessa är av märket Je Joule och heter Mio. Denna vibrerande kukring är billigare än Lelos alternativ och kan anses vara en bra utmanare. Priset ligger på ca. 800 kr i de svenska butikerna. För de pengarna får man silikonmaterial och en del olika styrkenivåer och vibrationsmönster.

je-joue-mio-purple

Je Joule – Mio, ca. 800 kr

je-joue-mio-purple (1)

Finns det billigare alternativ?

På senare tid har andra alternativa märken dykt upp som levererar enklare produkter till bra priser. Ett av dessa märken är Maia Toys som har ett par olika vibrerande kukringar, som är uppladdningsbara och dessutom tillverkade i silikon. Oftast är de en aning smalare och har färre vibrationsmönster och styrkor, men å andra sidan kostar de strax över 300 kr – vilket är ett mycket bra alternativ.

maia-toys-adam-rechargeable-vibrating-ring

Maia Toys – Adam, ca. 350 kr

 

maia-toys-liam-rechargeable-vibrating-ring

Maia Toys – Liam, ca. 350 kr