Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Vågar jag använda en kukring med min tjej?

Alla vill ha en bra och lycka sexliv. Ett samlag där båda känner sig nöjda och trygga, är något som de flesta par borde vilja ha och uppnå.

Erektionsproblem, orgasm, intimitet är något varje par borde diskutera öppet då och då, men framförallt när dessa problem uppstår i sovrummet.

Om du har problem med att hålla en hård erektion under hela samlaget, kan det tyda på problem med självsäkerheten, hälsan eller båda. Genom att äta bra kost och motionera, kan man definitivt bättra på hälsoaspekten. Den andra är aspekten är kommunikation med flickvännen eller pojkvännen, helt enkelt med din partner.

Att använda är kukring är definitivt inget problem för de flesta partners. En vanlig, mindre kukring tar endast 2-3 sekunder att ta på, vilket bör göra innan kondomen för att inte repa kondomen. Om din partner vet vad du gör spelar detta ingen roll och inget som kommer påverka de i negativ mening – tvärtom kan det ge de många härliga stunder med tanke på ditt, hårdare stånd.

När det kommer till kvinnor som partners, bör man kanske fråga sig om inte hon tycker att det skulle vara kuk att ha en kukring med vibration eller i alla fall en större kukring som samtidigt stimulerar hennes klitoris. Detta kan vara kul att göra detta tillsammans och att båda testar på nya saker, du för erektionens skull och kvinnan för mer stimulans.

Kommunikation är nyckeln i ett lyckat sexuellt förhållande och därför bör man inte gömma sin kukring om man vill använda den. Prata om det och kanske välj en kukring tillsammans, något som passar er båda och båda känner sig trygga med. Vad kan annars hända – att din kvinna blir ännu mer tillfredsställd?