Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Hur kan en penisring förbättra sexlivet?

Många män idag lider av problem med sin erektion och söker alltid enkla lösningar. Vissa tar till kemiska lösningar, dvs. läkemedel, som är en bra lösning när man testat allt och har inget annat val.

En penisring är oftast ett bra val för de som redan har en erektion idag, men lider kanske av

  • erektionen minskar under samlaget,
  • man har en erektion men inte tillräckligt hård,
  • för tidig utlösning.

En erektion kan bli mjukare under samlaget och det kan oftast bero på nervositet, osäkerhet eller dålig kondition hos mannen. Många relaterade problem med erektion beror idag på inställningen och säkerheten hos individen. En penisring håller i det fallet erektionen hård lite längre än vanligt genom att hålla kvar blodet lite längre i penisskaftet.

Vissa män upplever också att man får erektion, men man är helt enkelt inte lika hård som man var i de yngre åren. En penisring håller inte bara erektionen uppe en längre tid, men genom att hålla blodet i kärlen en längre tid, så skapar man även en hårdare erektion.

Många söker oftast idag hjälp med problem som har att göra med för tidig utlösning. Även där söker man oftast preparat som lätt bedövar ollonet och håller därmed utlösningen borta ett litet  tag. Man skall dock även tänka på att en penisring oftast har väldigt lik effekt där blodet som stannar i penisen ger extra svullnad, hårdhet, som bedövar en aning och man faktiskt kan hålla på lite längre.

Det skall dock inte förglömmas att många män upplever en starkare och skönare orgasm vid samlad med en penisring. Detta kan lätt förklaras med att man har helt enkelt dröjt på orgasmen och oftast balanserat längre tid på gränsen, så när man i slutändan kommer, så är det en starkare känsla och starkare utlösning.