Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Uppladdningsbar eller vanliga batterier?

Många av de penisringar som säljs är idag batteridrivna, vibrerande – delvis för att ge männen en extra skön upplevelse, men ännu viktigare för att ge kvinnorna extra stimulering för klitoris.

Vanliga batterier

Normal ser vi idag att det finns en hel del vibrerande kukringar som är batteridrivna. Många av dessa har små, men kraftiga vibratorer i form av små ”bullets”. En stor fördel med dessa är att om man har batterier, så är man igång på nolltid! Dock så finns det oftast problem om man inte har batterier hemma som passar. De flesta små vibratorer av detta slag har idag små knappcellsbatterier, oftast LR44 eller LR41. Dessa är små och även om de inte är ovanliga, så finns de inte i den lokala butiken som säljer mest mat. Ett annat mindre problem är att batterierna är små, vibratorer är små, batteriluckorna är små – det är allt som oftast väldigt pilligt att byta ut batterierna.

Uppladdningsbara

Den senaste tiden ser vi fler och fler väldigt bra prissatta uppladdningsbara kukringar, som levereras oftast med USB-laddare – bara plugga in i datorn eller mobiladaptern och ladda! Den lilla nackdelen att denna kan kosta lite mer än de som drivs med batterier, men fördelarna är många – framförallt att det är mer miljövänligt och att man slipper hålla reda på om man har batterier eller inte.

Slutsatsen?

Vi rekommenderar att du satsar på batteridrivna kukringar om du vill ha en billigare produkt, som du vill testa – många vet inte om det är något för de eller inte. Har du dock redan testat och vet att detta är något för er, köp en uppladdningsbar produkt!