Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Fungerar kukringar? Hur?

Ett stort problem för män är när de inte kan hålla erektionen tillräckligt länge, hå en tillräckligt hård erektion eller hålla utlösningen borta. Ett val i så fall är en kukring, vibrerande eller icke-vibrerande.

 

Hur fungerar kukringar?

Kukringar av alla slag har i slutändan samma funktion och syfte och det är att hålla blodet kvar i penisen lite längre, så länge så möjligt utan att man helt stryper flödet ut och in. Det gör att penisen sväller, blir större, styvare samt hårdare.

 

När skall man inte använda en kukring? Hur länge skall man använda dessa?

Det viktigaste är att välja en kukring i rätt storlek om det finns fasta storlekar. Penisringar som ör flexibla och töjbara är oftast det bästa valet om man är osäker. En kukring skall endast ge en aning hårdare och styvare erektion och skall definitivt inte strypa av blodflödet alls ut ur penisen.

Man skall i regel inte använda en hårt åtsittande penisring i längre än 20 minuter. En kukring skall definitivt tas av om man känner att penisen blir kall, extrem svullnad eller att det helt enkelt gör ont. Blodet skall fortfarande cirkulera, då man vill inte att blodflödet stryps helt och hållet. Detta kan orsaka att blodet i penisen stelnar, vilket kan orsaka skador och att erektionen inte vill försvinna. Detta kan hända efter flera timmars av användning och rekommenderas inte. Skulle du få några problem, rekommenderas ett besök på sjukhuset – var inte rädd, man har sett detta tidigare ….

Trä på en kukring

Det går oftast bra att ta på en ring vid erektion redan, men oftast skall man för att göra det enklare få på en töjbar ring när man redan uppnått lite erektion. När det kommer till fasta ringar, av t.ex. metall, bör man få det rätt och ta på den strax innan man får någon erektion alls, så att man fortfarande får på ringen ….

Annat att tänka på?

Köper man en metallring, tänk på att dessa är kanske inte nickelfria, så kontrollera detta om du är känslig mot nickel.

Rakning runt penisen är inte så dumt, eller i alla fall att trimma håret just där. Att ta av eller på gummiringar kan göra ont om de försöker dra i håret samtidigt.

Vilka sorter finns det?

Det finns olika sorter, även om syftet är detsamma.

  • töjbara eller fasta,
  • enkla, dubbla eller trippla,
  • vibrerande,
  • tjocka eller smala.

Oftast bör man välja en enklare, töjbar ring att testa i början och när man får mer erfarenhet, kanske testa andra sorter!

cockring

s-l300

34432-1