Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

We-Vibe släpper nytt för killar!

We-Vibe har utan tvekan varit ett företag som varit känt för sina parvibratorer. Allt började med We-Vibe som tog sexmarknaden med storm. Patenterad, med två vibratorer, både upp och ner. Ingen hade haft någon sådan produkt. Sedan med åren har versionerna avlösts varandra, We-Vibe II, We-Vibe 3, We-Vibe 4, We-vibe 4 Plus, We-Vibe Classic och nu senaste We-Vibe Sync! Även We-Vibe Unite är ny, en instegsmodell som skall vara billigare än Sync.

Under åren har man även sett produkter som We-Vibe Touch – en klitorisvibrator, och även två olika vibratorer för tjejer, för G-punkten och en rabbit.

Men förs nu går man vidare och släpper produkter även för killar. Nu kommer två penisringar Verge och Pivot.

Pivot är en klassisk kukring som vibrerar medan Verge är en kukring som kan användas på ett klöassisk sätt, men annars bara vända på den och ha den att stimulera mannen permineum, dvs. området melan penisen och analen. VErge träs också på runt penisen och pungkulorna och har därmed större diameter på sitt hål.

Både kukringar är töjbara, av silikon, uppladdningsbara mm..  Massor av vibrationsmönster och kan användas med We-Vibe’s app, somfinns både till Android och iPhone. Priser är ca. 699 kr hos de flesta rimligt prissatta butiker.

We-Vibe Verge:

 

We-Vibe Pivot: